Anne

Anne

orthopedagoogIk ben Anne. Vanaf september 2020 werk ik bij Kiyoco als Orthopedagoog. Vanaf december 2020 ben ik gecertificeerd Rots en Water trainer.

Ik ben ervan overtuigd dat je door fysieke beweging ook beweging op andere vlakken in gang zet. Daarnaast zie ik grote voordelen van ontspanning en werk ik graag met mindfulness. Ik vind het belangrijk om niet teveel op problemen te focussen maar des te meer te kijken naar wat er goed gaat om hierop voort te bouwen.

Mijn kracht is om op een rustige, niet oordelende wijze in gesprek te gaan en echt de tijd te nemen om iemand eerst goed te leren kennen. Pas als het vertrouwen er is, gaan we aan de slag met je doelen. Als je zelf wil veranderen, is het ook fijn als je omgeving met je meebeweegt. Ik kijk dan ook graag samen met jou op welke manier we de mensen om je heen kunnen betrekken om jou te ondersteunen.

Ik ben een echte aanpakker met veel enthousiasme en energie. Ik zoek graag het avontuur op en houd ervan om lekker te bewegen en buiten te zijn. Ook ben ik gek op muziek maken (zingen, gitaar en piano) en als je het leuk vindt, kan ik dit inzetten in het behandeltraject. Tot slot ben ik binnen Kiyoco ook bij de diagnostiektrajecten betrokken.

Heb je een vraag? Stuur me dan een mailtje