Corné

Corné

Psycho motorische therapeut PMTIk ben Corné en sinds 2022 bij Kiyoco actief als psychomotorisch therapeut. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in verschillende (volwassen) zorgklinieken. Verder heb een tijdlang als vrijwilliger met jongeren en kinderen gewerkt op gebied van sport, spel en life coaching. Daardoor ben ik erachter gekomen dat jeugd en jongeren echt mijn doelgroep zijn.
Wat mij ontzettend aanspreekt bij Kiyoco is dat er de tijd wordt genomen om de jongeren echt te leren kennen. Ik heb hierdoor de ruimte om hen werkelijk te zien en te horen. Tijdens het traject zet ik hen (letterlijk) in beweging en ga in op hun hulpvragen. Via verschillende activiteiten en behandeling hoop ik iets positiefs in gang te zetten waar zij mee verder kunnen.
Verder sport ik graag een aantal keer in de week. Ik heb zelf mogen ervaren dat je met een gezond ritme en regelmaat veel meer overzicht en energie krijgt het dagelijks leven. Het lijkt mij geweldig om de jongeren hier ook iets van te laten proeven.

Heb je een vraag? Stuur me dan een mailtje