Jolanda

Jolanda

GZ Psycholoog en EMDR therapeutIk ben Jolanda en vanaf januari 2019 werkzaam als GZ psycholoog bij Kiyoco. Vanaf februari 2019 ben ik gecertificeerd Rots en Water trainer en vanaf januari 2020 ben ik EMDR therapeut. Mijn big registratie nummer is 79923619525.
Voor Kiyoco heb ik ruim 10 jaar met veel plezier gewerkt als behandelverantwoordelijke binnen de zorg voor de SGLVB (sterk gedragsgestoorde licht verstandelijk beperkt) cliƫnten. Eind 2018 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen een andere sector en ben ik met veel enthousiasme begonnen bij Kiyoco.
De werkwijze en visie van Kiyoco sluiten goed aan bij mijn persoonlijke overtuigingen. Met name het werken vanuit een vertrouwensrelatie vind ik zeer van belang. Ik merk dat het tot stand brengen van deze vertrouwensrelatie via andere manieren dan enkel praten goed werkt. Vanuit de vertrouwensrelatie kunnen we gaan werken aan de hulpvragen en doelen van de jongeren.
Bij Kiyoco zullen jullie me vooral tegenkomen bij de intakeprocedures en de behandel- en diagnostiektrajecten. Mochten jullie vragen hebben, neem dan gerust contact met me op!

Heb je een vraag? Stuur me dan een mailtje