Marcilia

Marcilia

JongerencoachMijn naam is Marcilia, ik ben jongerencoach en gecertificeerd trainer Rots en Water.
Vanuit mijn jeugd hebben mij twee dingen altijd gedreven, dit was sport en werken in de hulpverlening. Door deze interesse ben ik de sportopleiding CIOS gaan volgen en ben ik afgestudeerd als vormingswerker.
Ik heb ruime ervaring opgedaan als groepsleidster dagbehandeling en gezinsbegeleidster bij een grote jeugdzorginstelling.
Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als medewerker van een sociaalwijkteam.
Ik heb in mijn werk veel kennis mogen opdoen van allerlei problematieken en gewerkt met verschillende methodieken. Zo werk ik voornamelijk ervaringsgericht en oplossingsgericht en zet ik vaak motiverende gespreksvoering in. Zo kan ik gebruik maken van diverse interventies die mij ondersteunen in het begeleiden van de jongeren. Ik ben gewend om systemisch te werken en te kijken. Dit is helpend tijdens de begeleiding.
Voornamelijk het doen en in beweging zijn en ondertussen met gedrag aan de slag gaan, was al jong een drijfveer voor mij. Mijn ervaring met kind/jongeren en jongvolwassen is vooral dat alleen praten niet altijd helpt. Letterlijk voelen en ervaren zorgt voor ruimte en beweging. Mijn coaching stijl zit vooral in aansluiten bij de jongeren en hen weer hun kracht te laten ervaren en werken aan zelfvertrouwen en zelfbeeld.

Heb je een vraag? Stuur me dan een mailtje