Marissa

Marissa

Psycho motorische therapeut PMTMijn naam is Marissa. Sinds juli 2021 ben ik als psychomotorisch therapeut werkzaam bij Kiyoco.

De kracht van Kiyoco is dat er tijd wordt gemaakt om echt contact te maken met de jongere en op die manier kunnen bouwen aan een werkrelatie. Voor mij bestaat een goede werkrelatie uit vertrouwen, veiligheid en een gezamenlijk doel. Ik hoor en zie de jongere, sta er letterlijk naast en ben oordeelvrij in het contact. Met als basis de werkrelatie kunnen we vervolgens samen je sterke kanten en krachten ontdekken en oefenen met hetgeen wat je soms nog lastig vindt. Dit alles doen we met een voor mij hele belangrijke factor: bewegen.

Als psychomotorische therapeut werk ik ervaringsgericht en veelal non-verbaal. Ik ben van mening dat je stappen kan zetten door niet alleen te praten maar ook vooral te doen en ervaren. Dit probeer ik dan ook zoveel mogelijk in te zetten binnen de begeleiding/behandeling. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jij de regie hebt binnen je traject. Jij bepaalt dus ook aan welke doelen je graag zou willen werken en wat je wilt leren. En ik wil je daar graag bij helpen!

Heb je een vraag? Stuur me dan een mailtje