Get Stronger Training

Hoe blijf jij jezelf in stresssituaties? Hoe sta je stevig, ook als het leven je een duw geeft? Wil je beter voor jezelf opkomen of omgaan met de shit op school of thuis, zonder dat je alleen maar aan het praten bent? Dan is Get Stronger iets voor jou!

Get Stronger is een training van 10 bijeenkomsten waarbij Kiyoco samenwerkt met de buurtsportcoach van Leusden. Bewegen, maar ook praten. Over leuke en over lastige dingen: vrienden die iets van je willen, ouders die gaan scheiden, verslaving, school, alleen zijn, geloof, angst. Wat doe je en wat denk je als het gaat over jou en jouw leven? In Get Stronger sta je er niet alleen voor. De trainers Marcillia (Kiyoco) en Roel (buurtsportcoach) gaan met jou en de andere deelnemers aan de slag. Dat is vast even wennen. Tot je ontdekt dat het werkt en je niet de enige bent.

 

Meedoen?

Iedere donderdagmiddag van 16u tot 17.30u is er een training in Gymzaal Atria. Startdatum is 29 februari 2024.  Voor de start is er een  intakegesprek van een half uur met jou en je ouder(s) of opvoeder(s). Ook vinden we het fijn van tevoren andere hulpverleners te spreken als die betrokken zijn. Dat horen we dus graag, maar uiteraard alleen met jouw toestemming. Bij de vijfde training en de negende training nodigen we de ouder(s) of opvoeder(s) uit. Een overzicht van de trainingsdata en oudertrainingen krijg je van tevoren van ons op de mail.
De trainingen worden ieder voor- en najaar gegeven. Mocht je te laat zijn om je voor nu op te geven, niet getreurd, in het najaar starten we weer met een nieuwe groep.
Get stronger is een programma die alleen in de gemeente Leusden wordt uitgevoerd. Deelname is gratis!

Heb je nog vragen? Bel/app met Roel (06-30649884) of Marcilia (06-12114994). Of mail naar r.brinkman@lariks-leusden.nl of marcilia@kiyoco.nl