Praktisch

Contracten:

Om voor vergoede zorg bij Kiyoco terecht te kunnen, heb je een verwijzing van de huisarts, een beschikking vanuit het wijkteam/buurtteam of een bepaling jeugdhulp vanuit de (gezins)voogd nodig. Hieronder staat een overzicht van de gemeentes waarmee Kiyoco contracten heeft:

 • Regio Eemland
  WMO en Jeugdwet contract 18- en 18+
  Amersfoort, Baarn, Soest, Leusden, Bunschoten-Spakenburg , Woudenberg en Eemnes voor de jeugdwet.
 •  Utrecht Zuid-Oost
  Jeugdwet contract 18-
  Bunnik, de Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist.
 •  Food Valley
  Jeugdwet contract 18-
  Ede, Barneveld, Nijkerk, Scherpenzeel, Renswoude, Rhenen en Veenendaal.

LET OP:  Voor jongeren boven de 18 jaar bieden we enkel jongerencoaching-begeleiding,  dus geen behandeling of diagnostiek. Als je ouder bent dan 18 kan je met een beschikking alleen bij Kiyoco terecht als je in de regio Eemland woont. Voor particuliere klanten geldt dit niet.

Wachtlijst:

Kiyoco is een kleine en persoonlijke praktijk en kwaliteit van ondersteuning staat bij ons voorop. Het kan voorkomen dat we een wachtlijst hebben. Wil je meer weten over de actuele stand van zaken? Neem dan gerust contact met ons op.

Algemene Voorwaarden en Privacy:

Om de Algemene Voorwaarden van Kiyoco te bekijken, kun je klikken op deze link. Wil je meer weten over ons Privacyreglement? Klik dan hier.

Keurmerk:

Kiyoco heeft een HKZ Keurmerk (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Dit keurmerk ontvangt een organisatie indien ze jaarlijks kunnen aantonen hun zaken goed op orde te hebben. Dit houdt in dat ze de klant centraal te stellen en voortdurend werken aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

Alle medewerkers van Kiyoco zijn daarnaast geregistreerd in het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) of in het Beroepen in de Individuele Gezondheidszorgregister (BIG).

Klachten:

We staan bij Kiyoco altijd open voor tips en feedback. Voel je vrij om hierover met ons in gesprek te gaan. Daarnaast heeft Kiyoco heeft een klachtenreglement. Meer hierover weten, klik dan hier.