Actieve jongerencoaching

Aan de slag door te doen met een jongerencoach

Heb jij problemen thuis of met jezelf? Weet je niet wat je wilt, loop je vast? Gaat het niet goed op school, hang je op straat, wil werk vinden niet lukken? Heb je misschien wel problemen met de politie? Allemaal vragen die misschien bij jou spelen. Ga aan de slag met een jongerencoach!

Toekomstgericht met een knipoog naar het verleden

Voor al deze vragen kan je terecht bij Kiyoco, training/coaching gericht op jongeren en jongvolwassenen. Samen met jou gaan we aan de slag door vooral teĀ DOEN. Dit betekent aan de slag met bewegen, sporten en bewuste keuzes maken. Alleen praten verbetert niet altijd de situatie. Door met ons te bewegen en te leren voelen waar de spanning in je lichaam zit, gaan we samen op ontdekkingsreis, wat jou blokkeert om verder te komen. Toekomstgericht met een knipoog naar het verleden.

Ga de uitdaging aan!

Je kunt het zelf! Werken aan zelfvertrouwen en weloverwogen keuzes maken wat jij met je leven wilt. Wanneer sta je stevig en wanneer beweeg je mee in contacten om je heen.
Als het even kan worden je ouders betrokken bij de begeleiding. Meer weten over ons? Bekijk onze missie en visie. Voel je de uitdaging, neem dan contact op!