Marèl

Marèl

OrthopedagoogHoi! Ik ben Marèl en ik ben sinds oktober 2023 werkzaam als behandelaar bij Kiyoco. Ik ben geboren en getogen in Twente en woon sinds een aantal jaar met veel plezier in Utrecht. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie, maar vind ik het ook leuk om te bewegen. Ik heb lange tijd als spelverdeelster gevolleybald, maar ben de laatste tijd vooral nieuwe sporten aan het ontdekken.

Voorafgaand aan mijn werk bij Kiyoco heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen met een visuele beperking op gebied van non-verbale communicatie en het werken op het speciaal basisonderwijs.

In mijn werk vind ik het belangrijk om te waken voor een kokervisie en daarnaast te werken aan de relatie, zodat we met een basis van vertrouwen oplossingsgericht kunnen werken aan de doelen die we samen opstellen. Hierbij vind ik het van belang om echt te luisteren naar waar jij mee zit en behoefte aan hebt. Tijdens de behandeling zullen we kijken naar wat jij al goed kan en wat je misschien lastig of spannend vindt of waar je wat hulp bij kan gebruiken. Sport en beweging kan hier goed bij helpen; niet alleen praten, maar ook doen en ervaren.

Heb je een vraag? Stuur me dan een mailtje