Jurian

Jurian

orthopedagoog-generalistMijn naam is Jurian, en ik voel me ontzettend blij en enthousiast om mijzelf te mogen voorstellen. Sinds juli 2023 ben ik gestart en ik vind het fijn om mijn ervaring en expertise in te kunnen zetten om kinderen en jongeren te ondersteunen bij hoe zij zich voelen en hen te helpen zich op een positieve manier te ontwikkelen.

In de afgelopen 12,5 jaar heb ik de mogelijkheid gehad om te werken binnen verschillende werkgebieden, waaronder gehandicaptenzorg, jeugdzorg, speciaal basisonderwijs en de GGZ. Deze diversiteit aan ervaring heeft me in staat gesteld om met verschillende uitdagingen om te gaan en heeft me geholpen om een holistische kijk op jongeren en hun behoeften te ontwikkelen.

Mijn passie voor het helpen van anderen en mijn drang om mij zelf te blijven ontwikkelen en het opdoen van zoveel mogelijk kennis en vaardigheden leidde mij tot het behalen van mijn diploma’s als psychomotorisch therapeut, orthopedagoog en orthopedagoog-generalist. Met deze kwalificaties heb ik de mogelijkheid om behandeltrajecten vanuit verschillende invalshoeken te bekijken of aan te vliegen. Als cognitief gedragstherapeut en voorstander van methodieken zoals oplossingsgericht werken en motiverende gespreksvoering, ben ik vastbesloten om positieve verandering te bevorderen en zowel kinderen, jongeren als hun ouders te helpen hun eigen krachten te ontdekken.

Bij Kiyoco vervul ik onder andere de rol van regiebehandelaar, waarbij ik een centrale rol speel in het coördineren van behandelplannen en zorgtrajecten voor onze cliënten. Hieronder behoort ook dat ik betrokken ben bij het intakeproces en de diagnostiek, om zo een dieper inzicht te krijgen van de unieke behoeften van elke individuele cliënt.

Ik voel me ook echt thuis bij Kiyoco vanwege hun visie van verbinding, beweging en resultaat. Als sportief persoon geloof ik sterk in het belang van een gezonde levensstijl en het bevorderen van welzijn door middel van beweging. Zelf heb ik in het verleden veel aan atletiek en basketbal gedaan en doe ik nu vooral crossfit. Bovendien vind ik het in elk traject van belang dat er ook een verbinding is met het systeem waar het kind of de jongere in opgroeit en deze goed bij het traject te betrekken, zowel het gezin, de sportvereniging als de school.

Samen met het team zullen we streven naar een plek waar de kinderen en jongeren zich echt gezien en gehoord voelen, kunnen groeien en succes kunnen hebben en ervaren. Ik ben dankbaar voor deze kans en kijk ernaar uit om met iedereen samen te werken!

Heb je een vraag? Stuur me dan een mailtje